tânără din sibiu, vedetă pe only fans, a gătit rață la chefi la cuțite. luiza, iubita unui cunoscut sibian

O tânără din Sibiu s-a prezentat în fața juraților emisiunii Chefi la Cuțite cu un preparat sofisticat. Deși nu a trecut în etapa următoare a concursului, Luiza Fulgeanu a fost o apariție. Aceasta a povestit în fața întregii țări cu se ocupă și care sunt veniturile ei. 

Luiza Fulgeanu, o tânără în vârstă de 20 de ani din Sibiu, i-a uimit pe jurații show-ului Chefi la Cuțite. Concurenta a făcut dezvăluiri incendiare în prima ediție a noului sezon, mărturisind cu ce se ocupă, dar și cât câștigă. 

Chiar dacă preparatul ei – rață cu orez – nu i-a dat pe spate pe jurați, Luiza, cunoscută în mediul online drept Mia, le-a atras atenția acestora. Tânăra a povestit că a devenit celebră în mediul online pe când avea 18 ani, atunci când a dat viață personajului „Mia”. Cu acest apelativ, tânăra se prezintă pe platforma Only Fans, acolo unde face filme pentru adulți. „Prezint ceea ce se caută în ziua de astăzi. Nu neaparat un exemplu pozitiv. Deși poate în viața reală eu sunt un exemplu pozitiv, pentru că am avut curajul să fac ceea ce îmi doresc, fără să mă intereseze gura lumii. Sunt criticată pentru personajul pe care îl arăt în mediul online, dar eu le fac jocul”, a spus tânăra din Sibiu, potrivit a1.ro. 


Întrebată despre meseria pe care o practică, Luiza a declarat că își câștigă banii publicând conținut pe o platformă pentru adulți. În plus, ea este și administratorul unei pensiuni din Sibiu. „Cred că o fată, la un nivel mediu, în România (n.r.: câștigă) până în 10.000 de euro. Fac conținut pentru adulți, am o echipă întreagă care mă ajută. Noi facem filme, filme pentru adulți, și e o nebunie totală în spate”, a adăugat Luiza. 

Chef Sorin Bontea a rămas cu gura căscată: „10.000 pe lună? Eu mă apuc!”, a spus acesta. Tânăra a mai declarat că părinții ei nu au fost de acord cu activitatea din mediul online. Cu timpul însă, au devenit înțelegători.  

tânără din sibiu, vedetă pe only fans, a gătit rață la chefi la cuțite. luiza, iubita unui cunoscut sibian

Luiza Fulgeanu, sub apelativul „Mia” pe Internet, a venit la Chefi la Cuțite la brațul cunoscutului sibian Emilian Narcis Ciocănel, zis Luș. 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

Publică

  1. Asta da subiect interesant… Facem cunoscut oamenilor pe LUS? Un binecunoscut sibian … ?///
    Sa vedem cine il cunoaște. Nici dracul nu vrea sa cunoască…acestui VIP..URI.

  2. 20 de ani? Și una de 40 aranjata puțin arata mai bine! De la prostituate au ajuns vedete la a1! Rușine ora de sibiu pentru promovarea rapandulelor!