Meniu special de sărbători pentru pacienții internați la Spitalul Județean din Sibiu

Pacienții internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu vor simți magia sărbătorilor chiar dacă nu se află acasă. Ei vor beneficia de un meniu special, atât de Crăciun, cât și de Revelion, pentru a adăuga o notă de căldură și familiaritate chiar și în aceste momente mai puțin plăcute.

Echipa medicală a SCJU Sibiu și SC Bliss SRL, operatorul economic care prestează serviciile de catering, alături de întregul colectiv al spitalului, depun eforturi pentru a le oferi pacienților nu doar tratamente eficiente, ci și o experiență cât mai plăcută în aceste zile speciale. Astfel, pentru ca și pacienții internați să poată simți bucuria sărbătorilor de iarnă, li s-a pregătit un meniu special de Crăciun și Revelion, adaptat nevoilor fiecăruia. 

„Astfel, în data de 25 decembrie, pacienții (cei cărora regimul alimentar recomandat le permite acest lucru) vor primi sarmale cu smântână și mămăligă sau piure cu copănele de pui și sfeclă la masa de prânz, iar la desert vor avea cozonac. De asemenea, cu toții vor primi câte o portocală, care cu siguranță le va aduce parfumul Crăciunului în saloane. În prima zi din noul an, meniul va consta în friptură de porc cu piure și sfeclă, acolo unde regimul permite, iar pacienții cu diabet vor primi copănele de pui în locul fripturii. Și de această dată vor fi oferite portocale, pentru a completa atmosfera de sărbătoare”, transmis reprezentanții Spitalului Județean.

Ultima oră