s-a stabilit data la care noii consilieri locali și primarul astrid fodor își primesc mandatele
foto: arhivă

Consilierii locali și primarul municipiului Sibiu, aleși la alegerile locale din iunie, își vor prelua în sfârșit mandatele. Prefectul județului a emis ordinul privind ceremonia de constituire a Consiliului Local. 

s-a stabilit data la care noii consilieri locali și primarul astrid fodor își primesc mandatele

Ceremonia de constituire a Consiliului Local al municipiului Sibiu avea loc în 6 noiembrie, de la ora 13:00, potrivit ordinului prefectului. Consilierii și primarul Astrid Fodor vor depune jurământul pentru următorul mandat. 

„Se convoacă consilierii locali declarați aleși, ale căror mandate au fost validate de instanța de judecată, pentru ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al Municipiului Sibiu, în data de 06.11.2024, ora 13:00. La ședința privind ceremonia de constituire va participa prefectul, subprefectul sau un reprezentant al Instituției Prefectului – Județul Sibiu desemnat ulterior prin ordin de prefect”, se arată în ordin. 

Cine sunt noii consilieri locali: 

FDGR: Gabriel Tischer, Paul-Jurgen Porr, Bianke Grecu, Helmut Lerner, Wolfgang-Alexander Guib, Zeno-Karl Pinter, Paul Mezei, Sara Konnerth;

PNL: Adrian Bibu, Corina Dăncilă, Mihai-Cercel Onițiu, Gheorghe Lucian Hunyadi, Ciprian Fulea; 

PSD: Corina Bokor, Laura Barac, Florian Giubega, Nicolae-Sebastian-Cornel Forir;

ADU: Ruxandra Cibu Deaconu, Diana Mureșan, Victor Leția, Ionuț Ghișe; 

AUR: Constantin Dincă, Claudiu-Lucian Curiban.

Mandatul lui Sebastian Suciu (AUR) a fost invalidat de instanță ca urmare a declarației acestuia de renunțare. 

Ultima oră