cerere în căsătorie emoționantă în mocănița de pe valea hârtibaciului (video)

Un moment emoționant a avut loc duminica trecută la una dinte plimbările cu mocănița pe Valea Hârtibaciului. Călătorii au fost martori la o cerere în căsătorie care a stârnit un val de aplauze.

cerere în căsătorie emoționantă în mocănița de pe valea hârtibaciului (video)

Dacă la prima cursă a mocăniței din acest sezon călătorii au avut parte de o surpriză muzicală, la ultima cursă de anul acesta, călătorii au avut parte de o surpriză și mai mare, respectiv o cerere în căsătorie.

„Duminică a avut loc o cerere în căsătorie la bordul Mocăniței Văii Hârtibaciului! Deci, putem spune că am încheiat acest sezon cu stil. Le dorim viitorilor însurăței toate cele bune, multă iubire, înțelegere și fericire!  Ne bucurăm că au ales să împărtășească cu noi acest moment frumos.

Vă mulțumim tuturor că ne-ați fost alături și în acest sezon, ne-ați bucurat cu prezența voastră și v-ați bucurat alături de noi de plimbările cu Mocănița weekend de weekend!
De abia așteptăm să vă revedem și în următoarele sezoane”, scriu reprezentanții Asociației Prietenii Mocăniței pe pagina de facebook.

 

Ultima oră