acțiune amplă de căutare a unui adolescent de 15 ani din sibiu. polițiștii l-au găsit într-un autobuz (update)

Polițiștii din Sibiu au inițiat o acțiune de căutare a unui băiat de 15 ani, care a dispărut după ce a plecat de la domiciliu. Oricine deține informații care ar putea contribui la găsirea adolescentului este rugat să contacteze de urgență autoritățile.

acțiune amplă de căutare a unui adolescent de 15 ani din sibiu. polițiștii l-au găsit într-un autobuz (update)

UPDATE

Din fericire, polițiștii sibieni au reușit să îl depisteze pe adolescent într-un mijloc de transport în comun, în municipiul Sibiu. Minorul nu a fost victima niciunei infracțiuni și va fi încredințat familiei.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit declarației oferite de Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, la data de 28 octombrie, în jurul orei 16:00, polițiștii au fost alertați de o femeie din municipiul Sibiu, care a sesizat dispariția fiului său, Seicean Andrei Alexandru, în vârstă de 15 ani. Tânărul este cunoscut cu afecțiuni medicale, aspect care amplifică preocuparea autorităților și a familiei.

Adolescentul are o înălțime de aproximativ 175 cm, o greutate între 45 și 50 kg, ochi căprui și păr șaten, tuns scurt. La momentul plecării de acasă, acesta era îmbrăcat într-o bluză gri închis, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru închis și încălțăminte sport, tot de culoare gri închis.

IPJ Sibiu face apel la toți cetățenii care pot oferi informații despre acest adolescent să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112. Orice detaliu poate fi esențial în depistarea băiatului și în asigurarea siguranței sale.

Ultima oră