un jucător de la fc hermannstadt își toarnă cenușă în cap. ”ar trebui să fim dați cu toții afară” (video)
Foto: FC Hermannstadt

După patru eșecuri consecutive, fundașul echipei FC Hermannstadt, Valerică Găman anunță că play-off-ul Superligii este un obiectiv greu de atins. 

un jucător de la fc hermannstadt își toarnă cenușă în cap. ”ar trebui să fim dați cu toții afară” (video)

Sibiul este pe perfuzii după 0-2 cu Dinamo și nu găsește calea spre victorie de șase etape. Jocul echipei este însă unul dezamăgitor în toate compartimentele, de la defensivă până la atac. Experimentatul Valerică Găman subliniază că echipa se încăpățânează să facă aceleași erori, care pun presiune pe defensivă.

YouTube video

„Nu avem ce să mai facem, asta este realitatea. Trebuie să mergem înainte. Repetăm aceleași greșeli, pierdem mingea foarte ușor și se vine direct pe fundași. Nu știu dacă în prima repriză a fost penalty, din teren nu a părut. Altfel arăta meciul dacă nu se dădea. Era un meci echilibrat, puteam scoate cel puțin un rezultat de egalitate” a spus Găman după eșecul de pe ”Municipal”, 0-2 cu Dinamo București.

Găman cere realism și anunță că echipa trebuie în primul rând să își asigure menținerea în Superliga. ”Nici acum nu pot să spun că e foarte relevant pe ce loc este echipa. Mai sunt multe etape de jucat, va fi și play-off sau play-out. Trebuie să fim realiști, să nu ne mințim, avem șanse mici la play-off. Trebuie să băgăm capul în pământ, să muncim mai mult, avem meciuri foarte grele, dar nu renunțăm. Sperăm să vină soarele și pe strada noastră” spune stoperul Sibiului.

Fundașul central de la FC Hermannstadt spune că vina pentru situația critică aparține tuturor, jucători și staff. ”Nu este problema mea dacă pleacă Măldărășanu, sunt jucător. Este vina tuturor, aceleași metode le avea și în sezonul trecut. Pur și simplu nu avem rezultate. Suntem cu toții în aceeași oală, ar trebui să fim toți dați afară, deși asta nu se poate. În fotbal antrenorul răspunde”, a completat Valerică Găman.

Ultima oră