un jucător de la fc hermannstadt își critică colegii: ”nu suntem bărbați! nu e vina antrenorului”

După 0-2 sâmbătă cu Dinamo pe Municipal, mijlocașul stânga de la FC Hermannstadt, Ianis Stoica crede că vina aparține jucătorilor și nu staff-ului tehnic. 

un jucător de la fc hermannstadt își critică colegii: ”nu suntem bărbați! nu e vina antrenorului”

FC Hermannstadt pare că e în comă, după ce a pierdut ultimele patru jocuri consecutive și alunecă pe topogan în Superliga. Singurul jucător care a încercat ceva în ofensivă în disputa contra ”câinilor”, internaționalul de tineret Ianis Stoica spune că jucătorii de la Sibiu s-au crezut mai buni decât sunt.

”Nu mai poate fi spus ceva, poate ne-am crezut mai buni decât suntem. Am luat două goluri, asta este, am fost foarte stresaţi înainte de meci, să nu luăm gol, dar a scăpat fundașul, parcă era liber tot terenul, a dat gol. Nu suntem bărbaţi, degeaba se dă vina pe antrenor! S-a zvonit că va fi schimbat antrenorul. Este vina noastră, nu a lui Măldărășanu. Noi poate ne credem prea buni, nu găsesc explicaţia” a declarat Ianis Stoica la flash-interviul de la finalul jocului cu Dinamo, 0-2. 

Ianis spune că după acel 6-2 cu Iași, echipei i s-a urcat la cap. ”Trebuie să strângem rândurile, pentru că pierdem puncte şi dacă până la Crăciun nu ești într-o poziție bună, va fi foarte greu după. Probabil că după acea victorie cu şase goluri împotriva celor de la Poli Iaşi ne-am luat-o puţin în cap. Dar ăsta e fotbalul..”

Conform surselor celor de la DigiSport, Ianis Stoica a intrat în atenția selecționerului Mircea Lucescu pentru echipa națională de seniori. Astfel, jucătorul Sibiului ar putea fi chemat la acțiunile viitoare ale naționalei. ”Nu ştiu dacă merit la echipa naţională. Trebuie să fac mai multe ca să ajung acolo”, a declarat surprins Ianis Stoica. Jucătorul este aproape de fi transferat în iarnă în SUA, la Real Lake. 

Ultima oră