șofer mort la tocile după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod
Sursa: Facebook/Info Trafic Sibiu

Un sibian a decedat, sâmbătă dimineața, în urma unui accident la Tocile. Bărbatul a intrat cu mașina într‐un cap de pod, după care s-a răsturnat. 

șofer mort la tocile după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Polițiștii rutieri au intervenit sâmbătă dimineața la un accident deosebit de grav, produs pe DJ 106C, în zona Tocile. Un șofer a intrat cu mașina într-un cap de pod.

„În timp ce conducea un autoturism dinspre Sadu spre Cisnădie, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Sadu, din cauze care urmează a se stabili, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat pe partea carosabilă. Din păcate, în urma evenimentului a survenit decesul conducătorului auto. Acesta era singur în mașină”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Salvatorii au venit de urgență la fața locului, dar n-au mai putut face nimic pentru sibian. „La fața locului au fost mobilizate următoarele forțe: ⁠un echipaj de prim ajutor, mașina medicului de urgentă,⁠ ⁠o autospecială de descarcerare și ⁠o autospecială de stingere. La sosirea forțelor la fața locului, din nefericire a fost găsită o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 70 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia”, explică Raluca Marcu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și circumstanțelor exacte în care s-a produs acest accident. Traficul rutier este blocat.

Ultima oră