inter sibiu se desprinde în liga 4 (video)

Inter Sibiu s-a impus cu 1-0 pe ”Obor”, în meciul cu ACS Bradu și s-a desprins în fruntea clasamentului din Liga 4, profitând de pasul greșit al urmăritoarei FC Agnita. 

inter sibiu se desprinde în liga 4 (video)

Lidera Inter Sibiu a câștigat derby-ul etapei a 8-a din Liga 4, 1-0 cu ACS Bradu, într-un duel a două echipe care erau neînvinse până la startul jocului. Astfel, ACS Bradu a suferit primul eșec din acest sezon și a coborât pe locul 4. În schimb, Inter rămâne neînvinsă și s-a distanțat de urmăritoarea FC Agnita.

AFC Agnita a remizat în deplasare, 2-2 la Rășinari și rămâne neînvinsă până acum, alături de Inter. Remiza cu Păltiniș Rășinari o îndepărtează însă pe Agnita la 4 puncte de lider. Gazdele au condus cu 1-0 și 2-1, dar oaspeții au egalat de fiecare dată. ”Suntem alături de colegul nostru Dudu, care a suferit o accidentare urâtă. Îi dorim însănătoșire grabnică și abia așteptăm să-l vedem din nou alături de noi pe teren!” notează clubul AFC Agnita pe pagina sa oficială.

inter sibiu se desprinde în liga 4 (video)

Un alt meci atractiv s-a disputat la Avrig, acolo unde gazdele au remizat, 2-2 cu Sparta Mediaș.

Flacăra Gaz Metan rămâne singura echipă fără punct câștigat în acest sezon. Flacăra  a cedat sâmbătă pe teren propriu, 1-2 cu FC Miercurea Sibiului.  Oaspeții au urcat pe podium  după acest succes.

inter sibiu se desprinde în liga 4 (video)

Ultima oră