fetița din județul hunedoara, dată dispărută, a fost găsită (update)

O fetiță în vârstă de 13 ani, din județul Hunedoara, a fost dată dispărută de familie. Copila este căutată și în județele învecinate. Pe telefoanele sibienilor au fost trimise mesaje de alertă sâmbătă după-amiaza. 

fetița din județul hunedoara, dată dispărută, a fost găsită (update)

UPDATE

Potrivit IPJ Hunedoara, minora de 13 ani a fost depistată cu sprijinul IPJ Gorj în gara Târgu-Jiu, de către polițiștii Serviciului Transporturi Feroviare Gorj. Pe perioada dispariției, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Fetița este din Petroșani și a fost dată dispărută de tatăl său. Ea a plecat de acasă vineri, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. „În data de 26 octombrie 2024, în jurul orei 14:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată, printr-un apel la 112, de o persoană de sex masculin, cu privire la plecarea de la domiciliu, în data de 25.10.2024, ora 14.00, a fiicei sale Tiri Larisa Roxana, în vârstă de 13 ani”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Semnalmente: înălțime 1,50 – 1,55 m, 45 kg, ochi  căprui, păr șaten cu șuvițe blonde. La momentul plecării, minora purta o geacă neagră, vestă roz, pantaloni de culoare neagră cu dungi albe, adidași de culoare albă.

Pe telefoanele sibienilor au fost trimise mesaje de alertă, semn că minora este căutată și în județele învecinate. 

fetița din județul hunedoara, dată dispărută, a fost găsită (update)

Persoanele care pot oferi informații ce pot duce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Ultima oră