cinci tineri răniți într-un accident în agnita. o șoferiță a intrat în zidul unei case
foto: arhivă

Cinci tineri au fost transportați la spital în urma unui accident la Agnita. O șoferiță de 19 ani a intrat cu mașina în zidul unei case. 

cinci tineri răniți într-un accident în agnita. o șoferiță a intrat în zidul unei case

Polițiștii rutieri au intervenit sâmbătă seara la un accident produs pe strada Avram Iancu în Agnita. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei neadaptate, o tânără în vârstă de 19 ani, din Agnita, a virat la dreapta și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferiței și a celor patru pasageri. Tinerii au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ ajunse la fața locului.

„Echipajele medicale au acordat asistență medicală pentru cinci persoane: un minor în vârstă de aproximativ 17 ani care a suferit un traumatism cranian, a fost dus la CPU Luther; un minor în vârstă de aproximativ 15 ani cu traumatism la nivelul membrului inferior, a fost dus la CPU Agnita; o tânără în vârstă de 19 ani cu multiple escoriații a fost dusă la CPU Agnita și alți doi minori au fost preluați de echipajele SAJ”, a transmis Raluca Marcu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ambulanța a dus la spital o tânără de 15 ani cu traumatism lombar și un băiat de 17 ani, cu traumatism de genunchi, de asemenea dus la CPU Luther.

Nu au fost probleme de trafic.

Ultima oră