tombolă pentru tânăra din cisnădie bolnavă de cancer. se pune la bătaie un tricou cu autografele fotbaliștilor de la celebra echipă villarreal

Comunitatea sibiană se mobilizează pentru Diana, mămica din Cisnădie bolnavă de cancer. Pentru a o ajuta să strângă banii necesari tratamentului vindecător, Interstar Sibiu organizează o tombolă și pune la bătaie un tricou cu autografele fotbaliștilor de la celebra echipă Villarreal. 

tombolă pentru tânăra din cisnădie bolnavă de cancer. se pune la bătaie un tricou cu autografele fotbaliștilor de la celebra echipă villarreal

Diana, tânăra mămică din Cisnădie, diagnosticată cu cancer, are nevoie de ajutor în lupta cu boala. Tratamentul care are puterea să o facă bine este extrem de costisitor, motiv pentru care sibianca a cerut ajutorul oamenilor de bine. Femeia va trebuie să plătească câte 5.000 de euro la fiecare trei săptămâni pentru acest tratament. 

Citiți aici povestea Dianei

Comunitatea sibiană s-a mobilizat pentru a o ajuta. S-a creat inclusiv un grup, „Uniți pentru Diana”, unde oamenii licitează diverse bunuri și servicii pentru tânăra mămică. 

Tombolă organizată de Interstar Sibiu 

Interstar Sibiu își dorește să o ajute pe Diana, iar în acest sens pune la bătaie un tricou semnat de jucătorii echipei de fotbal Villarreal din Spania. 

Villarreal Camp Sibiu 2024 reprezintă mai mult decât o simplă acțiune de pregătire. Cu prilejul desfășurării Villarreal Camp Sibiu 2024, Interstar Sibiu împreună cu Football Events Spain și în colaborare cu fosta câștigătoare a Europa League, vor organiza o acțiune de ajutorare a Dianei Dumitriu, o tânără sibiancă care are nevoie de sprijin financiar pentru a lupta cu boala”, anunță Interstar Sibiu.

Fanii Villarreal pot face o faptă bună donând 25 de lei și intrând astfel în cursa pentru un tricou cu autografele fotbaliștilor preferați.

tombolă pentru tânăra din cisnădie bolnavă de cancer. se pune la bătaie un tricou cu autografele fotbaliștilor de la celebra echipă villarreal

„Donațiile făcute în perioada 26 octombrie, ora 06:00 – 1 noiembrie, ora 11:30 vor intra automat în cursa pentru câștigarea unui tricou original de joc al echipei spaniole de prima ligă Villarreal CF, semnat de jucătorii acestei echipe. Suma minima pentru a participa la tragerea la sorți pentru câștigarea tricoului fostei câștigătoare de Europa League este de 25 lei. Cei care doresc mai multe șanse pentru a intra în posesia tricoului, pot face mai multe donații, însă fiecare donație trebuie să fie de minim 25 lei”, anunță Interstar Sibiu.

Extragerea câștigătorului/câștigătoarei tricoului original de joc al echipei Villarreal semnat de jucătorii acesteia va fi făcută de Diana în cadrul festivității de premiere de la finalul Villarreal Camp Sibiu 2024, ce va avea loc vineri, 1 noiembrie, de la ora 13:30. 

De asemenea, puteți să o ajutați pe Diana donând în mod direct în conturile ei:

Dumitriu Diana Georgiana Andreea

RO95BTRLRONCRT0155564801 – cont RON

RO45BTRLEURCRT0155564801 – cont EURO

(deschise la Banca Transilvania)

REVOLUT (disponibil numai pentru transferuri naționale): RO58BREL0005534920720100

TELEFON: 0742048728

Ultima oră