s-a întors președintele clubului fc hermannstadt. dani coman a revenit la sibiu (video)

Fostul președinte al echipei FC Hermannstadt, Dani Coman a fost prezent joi la antrenamentul echipei lui Marius Măldărășanu. 

s-a întors președintele clubului fc hermannstadt. dani coman a revenit la sibiu (video)

Dani Coman a revenit joi la Sibiu, pentru că echipa pe care o conduce din primăvară, FC Argeș are meci vineri cu CSC Șelimbăr în Liga 2.  Fostul conducător al clubului sibian a profitat de faptul că se află la Sibiu și a venit în vizită la antrenamentul echipei FC Hermannstadt.

YouTube video

Este cunoscut faptul că relațiile dintre Dani Coman și Marius Măldărășanu se răciseră mult în ultima vreme, fapt care poate a contribuit și la plecarea fostului portar.

”Dani Coman a stat câteva minute la antrenament, ne-am salutat, noi eram în timpul antrenamentului, el nu a stat foarte mult. Da, a fost la antrenament” a spus sec Măldărășanu în conferința de presă susținută vineri.

CITEȘTE ȘI: Antrenorul Măldărășanu, replică pentru acționarul Rotar: ”Aceste lucruri dor” (video)

Echilibrul adus de Dani Coman la FC Hermannstadt pare că lipsește mult în aceste momente la echipă.  După plecarea lui Coman, nimeni nu își asumă să vorbească în emisiuni televizate despre arbitraje și să apere jucătorii, iar lipsa unui președinte se resimte din plin. ”Nu sunt eu în măsură să spun dacă lipsește sau nu un președinte. Și când a plecat Dani Coman, a mers echipa fără președinte, totul se judecă după rezultat” a mai spus antrenorul Marius Măldărășanu.

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt caută ieșirea din tunel. ”Suntem jos, dărâmați” (video)

Fostul portar i-a întins prima mână lui Măldărășanu și l-a adus pe tehnician la Astra 2 Giurgiu, primul contract al antrenorului după câțiva ani de așteptare, după ce luase Licența Pro. Apoi, tot la insistențele lui Coman, Măldărășanu a venit la Sibiu, dar relația dintre cei doi s-a degradat treptat, certurile dintre aceștia devenind tot mai dese.

CITEȘTE ȘI: Măldărășanu explică de ce nu a demisionat de la FC Hermannstadt. ”Nu sunt laș” (video)

Dani Coman a avut două mandate la clubul sibian, primul între 2021 – 2022, iar al doilea din ianuarie 2023 până în aprilie 2024.

 

Ultima oră