proiecție specială de film la mănăstirea ursulinelor de halloween

Este unul dintre cele mai bune horror-uri ale anului, cu elemente de satiră și comedie, smart și cinic, apreciat deopotrivă de critici și de publicul din SUA, iar tu ai șansa să-l vezi într-o singură proiecție de Halloween 𝐣𝐨𝐢, 𝟑𝟏 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟎:𝟎𝟎 𝐋𝐚𝐭𝐞 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥 (r. Cameron Cairnes, Colin Cairnes, 2024, SUA) în Sala Festivă – Fostul Liceu Pedagogic, Sibiu. 

proiecție specială de film la mănăstirea ursulinelor de halloween

Pregătim surprize!

Bilete: https://eventbook.ro/…/bilete-luna-plina-late-night…

Filmul recreează transmisiunea live a unui talk show american din 1977 care a dezlănțuit forțele răului în casele telespectatorilor.

Proiecții simultane și la Cluj-Napoca, București și Timișoara!

Un eveniment organizat de 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐥𝐦 𝐡𝐨𝐫𝐫𝐨𝐫 & 𝐟𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐋𝐮𝐧ă 𝐏𝐥𝐢𝐧ă 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐢𝐞𝐫𝐭𝐚𝐧 și Muzeul Național Brukenthal.

𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐟𝐢𝐥𝐦

31 octombrie 1977. Jack Delroy, rivalul lui Johnny Carson, găzduiește talk-show-ul „Night Owls”, care a fost mult timp un preferat al insomniacilor din întreaga țară. Însă la un an după moartea tragică a soției lui, audiențele scad vertiginos. Disperat să își recapete succesul, Jack plănuiește o emisiune specială de Halloween, fără să știe că este pe cale să dezlănțuie răul în sufrageriile din America.

După o pauză de câțiva ani, cea de a 9-a ediție a festivalului de film horror și fantastic 𝐋𝐮𝐧ă 𝐏𝐥𝐢𝐧ă a avut loc în comuna Biertan din județul Sibiu între 9 și 11 august 2024.

Dedicat cinefililor, dar și iubitorilor de natură și patrimoniu, festivalul Lună Plină a propus un program care a inclus premiere de film, proiecții outdoor ale unor capodopere de gen, dar și trasee prin natură, degustări de produse tradiționale și activități pentru copii.

proiecție specială de film la mănăstirea ursulinelor de halloween

Ultima oră