opruț, mărturisire sinceră la primul meci ca adversar al sibiului. ”am jucat 4 ani acolo..”
FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Raul Opruț, fundașul stânga de 26 de ani al lui Dinamo, revine la Sibiu sâmbătă, de data aceasta în postura de adversar al fostei sale echipe, Hermannstadt.

opruț, mărturisire sinceră la primul meci ca adversar al sibiului. ”am jucat 4 ani acolo..”

Fotbalistul a evoluat timp de patru ani la echipa din Sibiu, înainte de a fi transferat de Kortrijk pentru 400.000 de euro în vara lui 2023. Dinamoviștii, cunoscuți ca „câinii roșii,” își propun să obțină prima victorie în deplasare din acest sezon.

„Cu siguranță va fi un meci special, întrucât mă întorc acolo unde am debutat în Liga 1,” a declarat Opruț la conferința de presă. El a subliniat că Dinamo nu se află în criză, chiar dacă echipa a obținut doar trei remize și o înfrângere în ultimele patru meciuri: „Nu e niciun blocaj, suntem la 3 puncte de locul 2 și ne gândim la play-off.”

După meciul cu Hermannstadt, Dinamo va avea un alt duel important miercurea viitoare în Cupa României, pe Arena Națională, contra rivalei FCSB, o competiție pe care Opruț o consideră la fel de competitivă ca Liga 1, scrie GSP.

„Cupa României nu este mai accesibilă, vom avea adversari puternici. Ne gândim la fiecare meci în parte și vrem să avansăm cât mai mult,” a mai spus fotbalistul, menționând și importanța acumulării de experiență în competițiile europene.

Ultima oră