măldărășanu explică de ce nu a demisionat de la fc hermannstadt. ”nu sunt laș” (video)

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a explicat vineri, într-o conferință de presă, care au fost motivele care l-au făcut să nu își depună demisia, deși acționarul Claudiu Rotar a solicitat public acest lucru. 

măldărășanu explică de ce nu a demisionat de la fc hermannstadt. ”nu sunt laș” (video)

După ultimele trei rezultate rușinoase, acționarul Claudiu Rotar a cerut public demisia antrenorului Marius Măldărășanu, în timp ce celălalt acționar, Ștefan Băcilă și-a anunțat retragerea de la club.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Marius Măldărășanu a justificat că nu a vrut să plece la greu de la Sibiu și așteaptă deciziile patronilor. Tehnicianul are o clauză prin care trebuie să primească 50.000 euro în momentul în care ar fi demis. De asemenea, dacă ”Măldă” ar pleaca fără acordul clubului, el ar trebui să achite aceeași sumă.

YouTube video

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt caută ieșirea din tunel. ”Suntem jos, dărâmați” (video)

”Fiecare om când folosește cuvîndul ”demisie”, îl folosește în contexul favorabil lui, să fim realiști, asta e realitatea. Dacă plecam în alte momente tot la greu, s-ar fi spus că sunt laș. Asta am considerat acum, că dacă plec, sunt laș, nu am fugit niciodată de greu. E adevărat, apar decizii pe care trebuie să le respectăm, dar Claudiu Rotar a spus la supărare….Aceste declarații m-au durut, dar trecem peste. Eu am contract până la vară, se tot vorbește de demisie, demiteri, e o perioadă grea, trebuie să ieșim din ea. Patronii au pixul, nu trebuie să ne focusăm doar pe capul antrenorului, jucătorii au nevoie de încredere” a declarat Măldărășanu la conferința de presă premergătoare jocului de sâmbătă cu Dinamo București.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Tehnicianul echipei de pe malul Cibinului spune că prezența la antrenament a acționarilor Băcilă și Rotar a fost benefică echipei. ”Mă bucur că patronii au venit și au discutat, a fost o discuție constructivă, jucătorii aveau nevoie să îi simtă lângă ei. Indiferent ce se întâmplă, este echipa lor, a patronilor, a Sibiului, cu toții trebuie să judecăm așa cum trebuie momentele acestea grele” a mai spus Măldărășanu.

CITEȘTE ȘI: Arbitru promovat recent pe lista FIFA, delegat la FC Hermannstadt – Dinamo București

Meciul FC Hermannstadt – Dinamo București din etapa 14 a Superligii se va disputa sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 19.00 pe noua arenă din Sibiu.

Ultima oră