elvețianul care a bușit 5 mașini cu poliția pe urmele lui la sibiu, supărat că e în arest. cere eliberarea

Elvețianul în vârstă de 19 ani, care a lovit cinci mașini și a rănit trei oameni în cursa lui nebună prin două județe, a fost arestat preventiv, însă măsura nu a fost pe placul lui. Magistrații au răspuns contestației. 

elvețianul care a bușit 5 mașini cu poliția pe urmele lui la sibiu, supărat că e în arest. cere eliberarea

Un elvețian drogat și fără permis, care a furat o mașină din Făgăraș și a gonit cu ea prin două județe, a provocat două accidente rutiere, dintre care unul s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Oamenii legii l-au reținut imediat după ce l-au prins, iar ulterior judecătorii au dispus arestarea preventivă la propunerea procurorilor. 

Tânărul de 19 ani, care se crede urmașul lui Dracula, nu a fost de acord cu măsura dată de magistrați, astfel că a contestat-o. În cursul zilei de vineri, judecătorul a respins cererea acestuia. 

„(…) respinge ca nefondată contestația formulată de contestatorul-inculpat E.L., împotriva încheierii penale nr. 1894/2024 din 22.10.2024 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu în dosarul nr. 15977/306/2024, pe care o menține”, se arată în soluția publicată pe portalul instanțelor de judecată.

Elvețianul va rămâne în arest preventiv, la Sibiu, până la data de 20 noiembrie 2024, atunci când se vor dispune noi măsuri împotriva lui. 

Citește și: Filmul urmăririi elvețianului care se crede urmașul lui Dracula. De ce nu au folosit polițiștii sibieni armele din dotare

Ultima oră