csc șelimbăr încurcă pe fc argeș în cursa pentru promovare

CSC 1599  Şelimbăr și CFC Argeş au remizat, vineri după-amiază, la Cisnădie, scor 0-0, în prologul etapei a 11-a a Ligii 2. 

csc șelimbăr încurcă pe fc argeș în cursa pentru promovare

Fostul președinte al FC Hermannstadt,  Dănuț Coman, actualmente oficial al FC Argeș a fost prezent în tribuna Stadionului  Măgura. Lângă el a stat și Silviu Balaure, jucătorul de bandă de la FC Hermannstadt, care are de ispășit trei etape de suspendare. Cele două echipe, CSC Șelimbăr și FC Argeș au oferit la Cisnădie un joc anost, fără multe faze de poartă.

Partea secundă a oferit un joc mai consistent din partea Șelimbărului. Prima ocazie a venit în minutul 48, însă ibericul Rodri Hernando a trimis slab, din poziție bună, după centrarea lui Buzan.  Șelimbărenii au avut cea mai mare a jocului prin Hernando în minutul 59, care a preluat excelent o lansare de la Soare, însă a tras direct în portarul argeșenilor.  S-a terminat 0-0, un rezultat pozitiv pentru ”călăreții roșii.” În schimb, pentru argeșeni este un pas greșit în cursa lor către promovare.

Mijlocașul Șelimbărului, Daniel Olariu regretă că echipa sa nu a îndrăznit mai mult. ”Știam că întâlnim o echipă cu dorință de promovare, am pregătit bine jocul, îmi e ciudă că s-a terminat 0-0, cred că puteam mai mult. Am avut ocazii, păcat că nu le-am fructificat. Victroia de la Câmpulung Muscel a adus deblocarea, vom menține acest trend ascendent. Convocarea mi-a adus mult încredere, a fost o experiență foarte bună, nu vreau să mă opresc aici” a spus Daniel Olariu, mijlocașul ofensiv de la CSC Șelimbăr.

Portarul Măluțan a scăpat din nou fără gol încasat, ca și în runda precedentă.  ”Mă bucur am ajutat echipa, cu mai multă șansă puteam câștiga, dar cred că e un rezultat echitabil. Victoria de la Câmpulung Muscel ne-a dat un plus de încredere, s-a văzut asta și cu FC Argeș. M-am adaptat bine la echipă, sper să o țin tot așa. Sperăm să obținem victoria și meciul următor, la Buzău”  a declarat și Măluțan.

CSC Șelimbăr este pe locul 15 în Liga 2, cu 9 puncte din 9 etape. După retragerea celor de la  Viitorul Pandurii Tg. Jiu, ”călăreții roșii” au pierdut punctele la ”masa verde” cucerite după neprezentarea gorjenilor.

CSC Șelimbăr: Măluțan – Buzan, Natea, Gherman, Șerban (Marrone 87′) – Dijinari, Boboc – Olariu, R. Hernando (Nerukh 90+2′), Soare (Butucel 67′) – Babic (Bucuroiu 67′). Antrenor: Constantin Schumacher

csc șelimbăr încurcă pe fc argeș în cursa pentru promovare

 

Ultima oră