cine sunt câștigătorii astra film festival 2024? urmează o gală specială în weekend la sibiu
Dumitru Budrală, directorul Astra Film Festival

Mai este doar o zi până la Gala de premiere Astra Film Festival, unul dintre cele mai importante evenimente de film documentar din România. Gala va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, la ora 19:00, la Filarmonica de Stat Sibiu, Sala Thalia, și va fi prezentată de jurnalista Teodora Tompea. La eveniment vor participa actori, regizori, producători premiați, dar și juriul format din personalități precum Emil Hurezeanu, Cristina Cleașcu și Copel Moscu.

cine sunt câștigătorii astra film festival 2024? urmează o gală specială în weekend la sibiu

Festivalul va acorda premii pentru competițiile România, Central și Est-Europeană, Voci Emergente ale Filmului Documentar și DocSchool, alături de o nouă categorie dedicată proiectelor inovatoare – Doc Tank.

În juriu îi vei întâlni pe Ana Vlad, Toma Peiu, Ellen Evans, Jan Soghoian, Christian Popp, Pedro Segura și alți experți în documentar. În plus, gala va include și un moment artistic special, cu Ioana Milecscu, care va aduce în scenă o combinație inedită de muzică tradițională și ritmuri de old school breakbeats.

La finalul evenimentului, va avea loc o recepție de gală, în cadrul căreia publicul va putea să interacționeze cu invitații și sărbători câștigătorii acestei ediții Astra Film Festival.

Ultima oră