arbitru promovat recent pe lista fifa, delegat la fc hermannstadt - dinamo bucurești
Foto: Imago

Comisia Centrală de Arbitri a Federației de Fotbal a anunțat brigada care va oficia sâmbătă pe Stadionul Municipal meciul FC Hermannstadt – Dinamo București. 

arbitru promovat recent pe lista fifa, delegat la fc hermannstadt - dinamo bucurești

Arbitru central la jocul de pe Municipal a fost desemnat Rareș George Vidican (Satu Mare). Acesta va fi ajutat de asistenții Daniel Mitruți (Craiova) și Ioan Alexandru Corb (Satu Mare). La VAR au fost delegați Sorin Costreie (Voluntari) și Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe). Costreie are certificare VAR și pentru meciurile internaționale.

CITEȘTE ȘI: Suspendare drastică pentru un jucător de la FC Hermannstadt

Centralul Rareș Vidican a mai arbitrat echipa sibiană chiar în acest sezon, la meciul FC Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1. Arbitrul din Satu Mare a oficiat în acest sezon și un meci al ”câinilor roșii”, pierdut de aceștia la Cluj, 2-3 cu CFR. Jocul de sâmbătă de pe noua arenă din Sibiu va fi al șaselea la centru pentru Vidican în acest sezon de Superliga. Centralul va fi promovat de Kyros Vassaras, șeful CCA, pe lista FIFA a arbitrilor pentru anul 2025.

CCA l-a desemnat observator pe Ioan Onicaș (Zalău), acesta fiind și președintele Federației Române de Minifotbal.

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt a scumpit biletele pentru meciul cu Dinamo București

Meciul FC Hermannstadt – Dinamo București se va disputa sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 19.00 și va conta pentru etapa 14 din Superliga. Biletele la acest joc sunt disponibile pe platforma Bilete.ro, accesând acest link, dar și la casa de bilete de la ”Municipal.”

Program casa de bilete Stadionul Municipal Sibiu:

– vineri, 25 octombrie, între orele 16-20
– sâmbătă, 26 octombrie (ziua meciului) 16-20

Ultima oră