acces gratuit în sălile de sport de la 2 școli din sibiu pentru sportivii de la cs „șoimii”
Sursa foto: Facebook/ Clubul Sportiv Școlar Sibiu

Clubul Sportiv Școlar „Șoimii” Sibiu se vor putea antrena în sala de sport de la Școala Gimnazială „Ioan Slavici” și în sala de la Colegiul Național „Octavian Goga”, potrivit unui proiect de hotărâre care va fi aprobat în cadrul ședinței Consiliului Local de la finele lunii octombrie.

acces gratuit în sălile de sport de la 2 școli din sibiu pentru sportivii de la cs „șoimii”

Clubul Sportiv Şcolar „Şoimii” Sibiu va putea folosi gratuit și sala de sport din incinta Şcolii Gimnaziale „Ioan Slavici”, situată pe strada Macaralei Nr. 1 pentru perioada 1 noiembrie până în data de 30 martie. Acest teren de sport va fi folosit pentru antrenamentele de tenis de câmp.

„Faţă de împrejurarea că, Clubul Sportiv Şcolar „Şoimii” Sibiu nu dispune de baza materială necesară prin spații proprii, iar bugetul clubului nu permite închirierea sălilor de sport cu plată şi raportat la faptul că, majoritatea copiilor care activează în cadrul clubului sportiv, sunt elevi ai unităţilor de învăţământ din Municipiul Sibiu, s-a solicitat de către acesta, sprijinul Şcolii Gimnaziale „Ioan Slavici” Sibiu, pentru desfăşurarea în sala de sport a unități a antrenamentelor în perioada 01.11.2024-30.03.2025”, se arată în raportul de specialitate.

Totodată, în perioada 1 octombrie – 30 iunie, Clubul Sportiv Şcolar Sibiu se va putea antrenat gratuit în sala de sport din incinta Colegiului Naţional „Octavian Goga” Sibiu, de pe strada Mitropoliei nr. 34. Aici, jucătorii CSS vor utiliza terenul de sport pentru a juca handbal.

Ultima oră