suspendare drastică pentru un jucător de la fc hermannstadt

Eliminat în meciul de la Buzău imediat după ce fusese înlocuit, jucătorul de la FC Hermannstadt, Silviu Balaure a fost suspendat pentru trei jocuri de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal. 

suspendare drastică pentru un jucător de la fc hermannstadt

În meciul Gloria Buzău- FC Hermannstadt scor 3-0, jucătorul sibian Silviu Balaure a avut o reacție total necontrolată față de oficialii meciului și a primit direct cartonașul roșu în timp ce se afla pe bancă.  După ce a fost schimbat în minutul 78, mijlocașul dreapta l-a înjurat pe unul dintre arbitrii asistenți, iar centralul Vlad Băban a intervenit, arătându-i  cartonașul roșu. A fost prima eliminare din carieră pentru Balaure.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo!

Conform deciziei luate de Comisia de Disciplină a FRH care poate fi consultată aici, Balaure a primit o suspendare de 3 etape și o amendă de 5.000 de lei, conform regulamentului FRF, articolul 65 litera a, care prevede sancțiuni pentru „comportament jignitor sau amenințare la adresa arbitrilor sau a oficialilor de joc”.

CITEȘTE ȘI: Incredibila poveste a jucătorului de la FC Hermannstadt care și-a pus viața în pericol ca să ajungă fotbalist. ”A fost groaznic. Voi scrie o carte”

În aceeași ședință, Comisia de Disciplină l-a suspendat pentru o etapă pe mijlocașul de la FC Hermannstadt, Antoni Ivanov, care a fost eliminat în același meci pentru primirea a două cartonașe galbene. Bulgarul a primit și o amendă de 740 lei.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Ivanov și Balaure nu pot evolua astfel pentru sibieni sâmbătă, în meciul de pe Municipal cu Dinamo București.

FC Hermannstadt este pe locul 13 în Superliga, cu 13 puncte adunate în 13 runde. În ultimele trei meciuri, Sibiul a pierdut la scor cu Petrolul, Sepsi și Buzău.

CITEȘTE ȘI: Invazie dinamovistă la Sibiu. Câte bilete au primit ”câinii roșii” pentru meciul cu FC Hermannstadt

Ultima oră