doliu în comunitatea motocicliștilor din sibiu. ciprian a murit într-un grav accident de pe valea oltului

Un cunoscut motociclist sibian s-a stins din viață marți dimineață, după ce luni a fost implicat într-un accident grav pe Valea Oltului. Este vorba despre accidentul de la Călimănești când un autoturism și un camion au intrat în coliziune (DETALII AICI).

doliu în comunitatea motocicliștilor din sibiu. ciprian a murit într-un grav accident de pe valea oltului

Ciprian sau „Cipi”, așa cum îl cunosc prietenii, s-a stins din viață marți în urma accidentului grav de pe Valea Oltului. Într-un moment de neatenție, a intrat în coliziune cu un TIR, în raza localității Călimănești. Sibianul a fost transportat la spital, fiind lucid. Luni noaptea starea lui s-a agravat iar în cursul dimineții de marți medicii au anunțat decesul bărbatului.

Citește și: Accident grav între o mașină si un camion pe Valea Oltului. O persoană încarcerată

Ciprian era de meserie agent de vânzări și era pasionat de motociclete, făcând parte și din grupul „Veteranii Riders Club”. În ziua accidentului bărbatul se îndrepta spre București, în interes de serviciu, însă din păcate Ciprian nu a mai ajuns la destinație. Prietenii au transmis un mesaj emoționat pe pagina de facebook a grupului de motocicliști.

„Cu inimile frânte și un profund sentiment de pierdere, ne luăm rămas-bun de la prietenul și fratele nostru, Cipi. Un om cu un chef de viață nemărginit, un suflet generos și întotdeauna săritor la nevoie. Cipi a fost un stâlp de susținere în comunitatea noastră. Împreună am împărtășit nu doar pasiunea pentru motociclism, dar și valorile prieteniei, respectului și al solidarității. Cipi ne va lipsi enorm, dar amintirea sa va trăi prin fiecare drum pe care îl vom parcurge pe motocicleta.
Trupul neînsuflețit va fi depus începând din această seară, la Biserica de pe strada Mihai Viteazu, în capela mare. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 25.10.2024,
ora 11:00 la capelă – urmând să aducem un ultim omagiu la Cimitir (ora 12:00), intrarea din Calea Cisnădiei. Sincere condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au cunoscut. Drum lin, frate! Ești mereu cu noi”, este mesajul prietenilor postat pe pagina de facebook „Veteranii Riders Club”.

Ultima oră