Pe data de 28 octombrie 2024, la ora 20:00, Cine Gold din Sibiu va găzdui un eveniment special dedicat lansării comediei românești „Retreat Vama Veche”, regizată de Petre Năstase și distribuită de Vertical Entertainment. Evenimentul aduce în fața publicului sibian actorii principali ai filmului – Adela Popescu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Daniel Nuță, Vasile Calofir și Roxana Condurache –, care se vor întâlni cu fanii pentru o sesiune de autografe, fotografii și discuții despre film.

actorii din filmul „retreat vama veche” se întâlnesc cu fanii din sibiu la cine gold pe 28 octombrie
video
play-sharp-fill

Filmul – o comedie „terapeutică” despre femeia modernă

Filmul „Retreat Vama Veche” este o comedie ce reunește revelațiile, nostalgiile și dorul de vremurile bune, transformându-se într-o „terapie” pentru spectatorii din întreaga țară. După cum afirmă regizorul Petre Năstase: „După un an și o vară de la primul Motor, iată că filmul ‘Retreat Vama Veche’ aduce în luminile de cinema o comedie ca o terapie, revelații, nostalgii și doruri de vremuri bune oamenilor din toată țara. Vă așteptăm în cinematografe, acolo unde filmul se vede, se aude și se simte cel mai bine, să fiți parte la terapia noastră prin film și prietenie. Și ca să fim siguri că găsiți drumul spre Retreat, venim în Sibiu să ne întâlnim cu oamenii, în cinematografe și să vă povestim aventura noastră”.

De asemenea, regizorul subliniază că filmul este „o radiografie a femeii moderne de succes din România, care încearcă să fie perfectă atât în plan personal, cât și în plan profesional”. Este un film în care „femeia apare frumoasă, bine îmbrăcată, puternică, centrul universului. Spuneam noi la întâlnirile noastre că este un film pentru și despre femei pe care ar trebui să-l vadă obligatoriu și bărbații”. În „Retreat Vama Veche”, regizorul a reușit să creeze, alături de distribuție, scenariu, imagine, sunet și coloană sonoră, un mix de forță și vulnerabilitate, poezie și comedie, romantism și realism pe alocuri cinic, autoironie și supradoză de prietenie.

Actorii prezenți la eveniment sunt pregătiți să ofere o întâlnire plină de voie bună și carismă, fiind dornici să interacționeze cu fanii din Sibiu și să răspundă întrebărilor acestora. Evenimentul promite momente de divertisment, concursuri, glume și detalii din culisele filmului, toate acestea putând fi urmărite și pe canalele oficiale de social media ale filmului, precum și pe site-ul www.retreatvamaveche.ro.

Biletele pentru proiecția specială de la Cine Gold pot fi achiziționate de pe site-ul www.cinegold.ro, din aplicația CineGold sau de la casele de bilete din Promenada Mall.

Ultima oră