așa ofertă nu s-a mai văzut în sibiu. 9optik oferă ochelari gratuiți pentru persoane cu venituri mici din județ

9Optik a lansat o campanie specială destinată persoanelor cu venituri reduse din județul Sibiu, oferindu-le posibilitatea de a primi gratuit o pereche de ochelari. Dacă ai nevoie de ochelari de distanță sau de aproape, în funcție de prescripția ta, și te confrunți cu dificultăți financiare, acum ai ocazia să beneficiezi de sprijinul oferit de 9 Optik.

Lunar, 9Optik oferă 10 perechi de ochelari noi, complet gratuite, celor care se află în situații dificile. Procesul este simplu și accesibil pentru toți. În primul rând trebuie completat un formular cu detalii despre tine și nevoile tale, iar echipa 9 Optik va selecta lunar 10 cazuri prioritare. Dacă ești selectat, vei primi o pereche de ochelari adaptată nevoilor tale vizuale, conform prescripției.

Campania se adresează tuturor persoanelor din județul Sibiu care au nevoie de ochelari și dețin o prescripție medicală valabilă, din ultimele șase luni, și se confruntă cu dificultăți financiare – copii, adulți fără loc de muncă, seniori. Mai exact, beneficiarii trebuie să îndeplinească mai multe criterii, printre care să fie rezidenți în județul Sibiu și să aibă venituri mici de 1500 lei.

așa ofertă nu s-a mai văzut în sibiu. 9optik oferă ochelari gratuiți pentru persoane cu venituri mici din județ

Cum te poți înscrie?

Dacă ești din județul Sibiu și te afli într-o situație financiară dificilă, 9Optik te invită să completezi formularul de pe site. Înscrie-te acum și poți fi unul dintre cei 10 beneficiari din această lună!

Nu uita că la 9Optik poți merge oricând în sediile din Sibiu pentru un control optometric gratuit. Magazinul de ochelari 9 Optik are trei locații în județul Sibiu, mai exact în Promenada Mall, în Shopping City din Șelimbăr și pe Calea Cisnădiei.

așa ofertă nu s-a mai văzut în sibiu. 9optik oferă ochelari gratuiți pentru persoane cu venituri mici din județ

Ofertele toamnei, la 9 Optik

Toamna aduce reduceri substanțiale la 9Optik. Clienții pot beneficia de reduceri de 51% la ochelarii de soare și 35% la o pereche nouă de progresivi, în limita stocului disponibil.

Fii la curent cu reducerile și ofertele, urmărind paginile de Facebook și Instagram.

 

Ultima oră