taraba la care găsești legume “made în rășinari” la sibiu. ana blezu le cultivă doar cu îngrășăminte organice (foto)

Ana Blezu, agricultoare din Rășinari, cultivă de-o viață legumele moștenite de la străbuni, folosind metode tradiționale și îngrășăminte organice.

taraba la care găsești legume “made în rășinari” la sibiu. ana blezu le cultivă doar cu îngrășăminte organice (foto)

Împreună cu soțul ei, Ana lucrează pământul în fiecare săptămână, iar vinerea pregătesc cu grijă legumele pentru Piața Volantă Transilvania, oferind clienților varză, ceapă, morcovi, cartofi, roșii și multe alte produse de sezon.

Pe lângă oferta generoasă din timpul anului, iarna, familia Blezu își încântă clienții cu rezerve de legume conservate, cum ar fi varza murată, un deliciu pentru cei care le apreciază produsele naturale. Mâinile muncite ale acestei familii povestesc despre dedicarea lor pentru pământ și tradițiile agricole ale zonei.

”Consumatorii sunt încurajați să susțină producătorii locali și să se bucure de gustul autentic al legumelor cultivate cu grijă la Rășinari.” transmit reprezentanții Pieței Volante Transilvania.

taraba la care găsești legume “made în rășinari” la sibiu. ana blezu le cultivă doar cu îngrășăminte organice (foto) taraba la care găsești legume “made în rășinari” la sibiu. ana blezu le cultivă doar cu îngrășăminte organice (foto) taraba la care găsești legume “made în rășinari” la sibiu. ana blezu le cultivă doar cu îngrășăminte organice (foto) taraba la care găsești legume “made în rășinari” la sibiu. ana blezu le cultivă doar cu îngrășăminte organice (foto)

Ultima oră