zeci de oferte depuse pentru modernizarea sălii transilvania

Proiectul tehnic de eficientizare energetică a Sălii Transilvania a stârnit un interes semnificativ, 76 de firme asociindu-se pentru a depune un total de 23 de oferte. Termenul de depunere a expirat pe 16 octombrie, iar documentațiile vor fi evaluate de o comisie a Consiliului Județean Sibiu.

zeci de oferte depuse pentru modernizarea sălii transilvania

În urma acestei licitații, va fi desemnată compania sau asocierea de firme care se va ocupa de realizarea Proiectului Tehnic, obținerea Autorizației de construire și a tuturor avizelor necesare lucrării. Valoarea contractului este estimată la 645.000 lei, fără TVA.

Evaluarea celor 23 de oferte va fi finalizată până la sfârșitul lunii decembrie, iar câștigătorul va fi invitat să semneze contractul de proiectare.

Pentru acest proiect, Consiliul Județean Sibiu a semnat un contract de finanțare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în valoare de 62,19 milioane lei, cu TVA. Majoritatea fondurilor provine din surse europene nerambursabile, prin Programul Regiunea Centru 2021 – 2027, având ca scop îmbunătățirea eficienței energetice a Sălii Transilvania.

Ultima oră