cazul pacientului externat în stare gravă de la spitalul județean. dsp s-a autosesizat după dezvăluirile din ora de sibiu

Direcția de Sănătate Publică s-a autosesizat în cazul bărbatului care a fost externat de la Spitalul Județean Sibiu într-o stare mai gravă decât cea în care a fost internat. După ce a fost legat de pat din cauza comportamentului, fiind diagnosticat cu demență și Parkinson, bărbatul „s-a ales” cu escare de gradul patru în zona posteriorului și cu o infecție gravă.

cazul pacientului externat în stare gravă de la spitalul județean. dsp s-a autosesizat după dezvăluirile din ora de sibiu

O sibiancă acuză Spitalul Județean de Urgență Sibiu de malpraxis, după ce tatăl acesteia a fost externat într-o stare foarte gravă. Femeia susține că angajații spitalului nu i-au spus despre escarele pe care le are bărbatul de 81 de ani, ea fiind cea care a semnalat problema. În schimb, conducerea unității spitalicești neagă acuzațiile. (DETALII AICI)

DSP s-a autosesizat  și va demara un control „În urma apariției în mediu online a informațiilor legate de pacientul de 81 de ani, DSP Sibiu s-a autosesizat și va demara un control prin colegii de la Inspecția Sanitară de Stat”, a transmis directorul Direcției de Sănătate Publică Sibiu, Horațiu Cojocaru.

Citește și: Acuzații de malpraxis la Spitalul Județean Sibiu. Pacient externat în stare gravă (imagini cu impact emoțional)

Ultima oră