accident pe strada nicolae iorga. biciclist luat pe capotă de o mașină

Marți, 22 octombrie, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu.

accident pe strada nicolae iorga. biciclist luat pe capotă de o mașină

Se pare că un bărbat de 37 de ani din Șelimbăr, aflat la volanul unui autoturism și circulând spre Bulevardul Mihai Viteazu, nu a acordat prioritate și a acroșat un biciclist care venea din sens opus.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Iorga spre Bulevardul Mihai Viteazu, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Șelimbăr, în intersecția cu strada Luptei, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a acroșat un biciclist, sibian, în vârstă de 28 de ani, care circula din sens opus” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident pe strada nicolae iorga. biciclist luat pe capotă de o mașină

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu (SAJ), tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut și răni la membrele superioare și inferioare. După acordarea primului ajutor, acesta a fost transportat în stare stabilă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu.

„A fost trimis de urgență un echipaj cu medic, în Sibiu pe str Nicolae Iorga, unde un biciclist de 28 ani a fost acrosat de către un autoturism. În urma accidentului baiatul a suferit un TCC acut și excoriatii ale membrelor superioare și inferioare” a transmis SAJ Sibiu.

Deși accidentul a fost unul serios, traficul în zonă nu a fost afectat semnificativ. Ancheta poliției continuă pentru a stabili toate circumstanțele acestui incident.

Ultima oră