momentul în care șoferul elvețian, care a provocat două accidente la sibiu, a fost încolțit și încătușat de polițiști (video)

Un elvețian, drogat și fără permis de conducere, a furat o mașină din Făgăraș și a condus-o până la Șelimbăr, unde a fost încolțit de polițiști. În goana lui a provocat două accidente, unul soldat cu rănirea a trei persoane. Într-un final, el a fost prins de oamenii legii, momentul încătușării fiind filmat. 

momentul în care șoferul elvețian, care a provocat două accidente la sibiu, a fost încolțit și încătușat de polițiști (video)

video
play-sharp-fill
Un cetățean străin, din Elveția, în vârstă de 19 ani, a provocat, duminică, două accidente rutiere în județul Sibiu, după ce a furat o mașină din Făgăraș. Polițiștii au fost alertați la scurt timp că autoturismul în cauză a fost sustras, fiind observat pe DN1 la Hula Bradului, loc de unde a început o urmărire ca în filme. Echipajele au pornit după șofer, care nu a oprit la semnalele acestora, gonind pe șosele. 

În timpul cursei nebune, individul a acroșat o mașină într-un sens giratoriu, provocând pagube materiale. Câteva minute mai târziu, în Șelimbăr, a provocat un nou accident, soldat cu rănirea a trei persoane. Polițiștii au reușit într-un final să îl blocheze pe teribilist pe o stradă din localitate, acolo unde l-au testat cu aparatele din dotare, reieșind că se afla sub influența substanțelor psihoactive. 

Momentul încătușării, când este încolțit de polițiști, a fost filmat de o cititoare Ora de Sibiu, care a fost uimită de zarva mare de pe stradă. 

Citește și: Elvețianul care a provocat două accidente la intrarea în Sibiu și a rănit 3 oameni spune ca e nepotul lui “Dracula”

Citește și: Accidentul produs de un elvețian drogat și fără permis la Sibiu. Victimele acuză polițiștii: „Ne-au folosit drept scuturi umane”

Ultima oră