incendiu la o casă din șura mare. o mămică a facut stop cardio-respirator, iar 3 copii au fost duși la spital

Pompierii militari sibieni au intervenit în noaptea de dumincă spre luni, în localitatea Șura Mare pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casă de locuit.

”La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și două ambulanțe SAJ. De asemenea a intervenit și SVSU Șura Mare. La sosirea forțelor incendiul se manifesta la camera centralei cu degajări mari de fum. În momentul producerii incendiului, în interiorul casei se aflau patru persoane dintre care trei minori, care au fost evacuați.” a declarat Raluca Marcu, purtător de cuvânt al ISU.

incendiu la o casă din șura mare. o mămică a facut stop cardio-respirator, iar 3 copii au fost duși la spital

O femeie în vârstă de 29 de ani care se afla în stop cardio-respirator, i s-au aplicat manevre de resuscitare, acestea dând rezultat. Ulterior pacienta a fost transportată la UPU Sibiu.

Minorii, doi băieți în vârstă de opt, respectiv trei ani și o fetiță în vârstă de cinci ani au fost transportați la CPU Luther, conștienți.

Pompierii au lichidat prompt incendiul care a afectat centrala termică și bunurile din camera centralei. Incendiul a fost cauzat de jarului căzut în apropierea materialelor inflamabile

Echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu (SAJ) și ISU Sibiu au intervenit la un incendiu izbucnit la o casă din Șura Mare. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală, printre care o femeie de 29 de ani și cei trei copii ai acesteia.

Cei trei copii, cu vârste de 2, 6 și 8 ani, au suferit atacuri de panică și expunere la fum, dar au fost transportați în stare stabilă la CPU Luther pentru evaluare și îngrijiri medicale.

Ultima oră