fc hermannstadt, două variante pentru înlocuirea lui măldărășanu
Foto: Amalia Suciu

FC Hermannstadt se află în căutarea unui nou antrenor după ce negocierile cu Adrian Mutu au eșuat. Marius Măldărășanu, actualul antrenor, se confruntă cu critici severe din cauza rezultatelor slabe din ultimele etape, iar formația a căzut pe locul 13 în Superliga, cu două rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

fc hermannstadt, două variante pentru înlocuirea lui măldărășanu

După ce Petrolul, Sepsi și Gloria Buzău au marcat un total de 11 goluri împotriva echipei sibiene, acționarul Claudiu Rotar se grăbește să instaleze un nou tehnician. Printre variantele luate în considerare se numără Tony da Silva (43 de ani), fost antrenor la Poli Iași, și Leo Grozavu (57 de ani), liber de angajament din martie 2024, scrie GSP.

Claudiu Rotar a declarat că situația cu Măldărășanu a devenit insuportabilă, menționând că „Măldărașanu a pierdut echipa” și că deciziile sale nu mai au efect. În plus, oficialul a adăugat că Marius Măldărășanu solicită o compensație financiară pentru a părăsi postul, lucru considerat inacceptabil având în vedere rezultatele slabe.

Adrian Mutu a fost prima opțiune pentru preluarea echipei, însă cerința sa de 80.000 de euro la instalare a fost considerată prea mare de conducerea clubului. Acum, FC Hermannstadt se pregătește să convoace o ședință cu acționarii, jucătorii și antrenorii pentru a discuta viitorul echipei și a lua decizii în privința băncii tehnice.

Ultima oră