controale în trafic în două localități de pe valea oltului. poliția a verificat toate mașinile (foto video)

Acțiune de amploare a polițiștilor la Brezoi. Sancțiuni și confiscări în valoare de peste 10.000 de lei.

controale în trafic în două localități de pe valea oltului. poliția a verificat toate mașinile (foto video)
video
play-sharp-fill

În noaptea de 19 spre 20 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi, sprijiniți de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, au desfășurat o acțiune amplă pentru menținerea ordinii publice și prevenirea infracțiunilor. Activitatea a avut loc în orașul Brezoi și localitatea Câineni, între orele 20:30 și 01:30.

În cadrul acțiunii, peste 240 de persoane au fost legitimate, iar 119 autovehicule au fost controlate. Polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei, și au confiscat suma de 1.700 de lei conform O.G. 28/1999R, privind utilizarea caselor de marcat electronice fiscale de către operatorii economici.

În plus, au fost ridicate un set de plăcuțe de înmatriculare și un certificat de înmatriculare, ca urmare a nerespectării legislației în vigoare. Acțiunea face parte dintr-un efort mai amplu al Poliției Române pentru sporirea siguranței publice și combaterea faptelor infracționale.

controale în trafic în două localități de pe valea oltului. poliția a verificat toate mașinile (foto video) controale în trafic în două localități de pe valea oltului. poliția a verificat toate mașinile (foto video) controale în trafic în două localități de pe valea oltului. poliția a verificat toate mașinile (foto video)

Ultima oră