tensiunea crește la fc hermannstadt. un oficial cere plecarea lui măldărășanu: “să-și dea demisia”

Hermannstadt traversează o perioadă dificilă în Superliga, înregistrând a treia înfrângere consecutivă, iar tensiunea din cadrul clubului a atins cote alarmante.

tensiunea crește la fc hermannstadt. un oficial cere plecarea lui măldărășanu: “să-și dea demisia”

După un 1-4 cu Petrolul și un 0-4 cu Sepsi, echipa a cedat vineri seară cu 0-3 în fața ultimei clasate, Gloria Buzău. Aceste rezultate au stârnit nemulțumiri în rândul conducerii, iar Claudiu Rotar, unul dintre acționarii clubului, nu a ezitat să critice prestația antrenorului Marius Măldărășanu, scrie GSP.

Critica lui Claudiu Rotar

Claudiu Rotar a declarat pentru Gazeta Sporturilor că Măldărășanu „a pierdut echipa” și că acesta nu mai reușește să-i motiveze pe jucători. „Senzația mea este că el a scăpat echipa de sub control. Când am văzut primul unsprezece, era să scap telefonul din mână. Șase schimbări în echipă? Este contrar filozofiei sale de omogenitate”, a adăugat Rotar, subliniind că deciziile antrenorului nu mai au efect.

Problemele din cadrul echipei

Rotar consideră că, în ciuda calității jucătorilor, echipa nu mai reușește să obțină rezultate. „Calitativ, echipa este mai bună decât sezonul trecut. Am bătut campioana FCSB și am câștigat cu 6-0 împotriva Poli Iași. Acum, primim goluri cu nemiluita”, a afirmat el. Acesta a respins vehement zvonurile legate de blaturi, afirmând că problema se află în lipsa chimiei între antrenor și jucători.

Clauza de 50.000 de euro și decizia iminentă

Potrivit informațiilor, decizia de a schimba antrenorul este inevitabilă, iar totul se învârte în jurul unei clauze din contractul lui Măldărășanu, care prevede o despăgubire de 50.000 de euro. „Ar fi culmea să mai dăm bani după asemenea rezultate. Este o chestiune de onoare”, a declarat Rotar.

Se așteaptă ca duminică să aibă loc o ședință cu acționarii, jucătorii și antrenorii, pentru a discuta situația curentă și a lua decizii. În plus, după înfrângerea de 0-4 cu Sepsi, un prim conflict între conducere și Măldărășanu a ieșit la iveală, când acționarul Ștefan Băcilă a amenințat cu retragerea din club din cauza gestionării defectuoase a timpului liber acordat jucătorilor.

Concluzii

Cu Marius Măldărășanu la cârma echipei din iulie 2021 și un contract care expiră la finalul sezonului, viitorul său la Hermannstadt pare incert. În contextul rezultatelor slabe și al nemulțumirilor crescânde, rămâne de văzut dacă antrenorul va face față presiunii și va reuși să readucă echipa pe drumul cel bun.

Ultima oră