rechizite pentru copii vulnerabili din brateiu și buzd (foto)

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu și cu sprijinul Protopopiatului Ortodox Mediaș, Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu (AFOS) a dăruit aproape 300 de kituri de rechizite școlare și 300 de pachete cu produse de igienă tuturor copiilor din ciclul primar al Școlilor din Brateiu și Buzd, județul Sibiu. Aceste comunități se confruntă cu numeroase cazuri de familii aflate în risc social, iar acest demers vine în sprijinul celor mai vulnerabile dintre ele.

rechizite pentru copii vulnerabili din brateiu și buzd (foto)

„Credem că este important să căutăm orice oportunitate de a le oferi copiilor experiențe care să le aducă zâmbetul pe chip și să le arate că sunt iubiți. Un gest de încurajare a venit săptămâna aceasta prin AFOS, cu sprijinul Organizației Internaționale pentru Caritate Creștin Ortodoxă (IOCC), partener al Federației Filantropia a Patriarhiei Române. Fiți așadar parte a acțiunilor filantropice care oferă dragoste, mărturisind credința în Dumnezeu, lucrătoare prin iubire, luptând pentru viața aproapelui, pentru o lume mai bună și dreaptă!”, au transmis organizatorii, relatează Mitropolia-Ardealului.

IOCC, cu sediul în Baltimore, Maryland (SUA), este o organizație umanitară mondială aparținând Bisericii Ortodoxe, care sprijină comunitățile afectate de calamități sau dezastre naturale, precum și proiecte comunitare pentru dezvoltarea infrastructurii sociale necesare.

Cei care doresc să sprijine astfel de acțiuni caritabile pot contribui prin donații în contul RO36 RNCB 0227 1137 9746 0001 deschis la BCR SIBIU sau la adresa: str. Dealului, nr. 13, Sibiu, România. Acest sprijin este esențial pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor și pentru a le oferi oportunități mai bune în viață.

rechizite pentru copii vulnerabili din brateiu și buzd (foto) rechizite pentru copii vulnerabili din brateiu și buzd (foto) rechizite pentru copii vulnerabili din brateiu și buzd (foto) rechizite pentru copii vulnerabili din brateiu și buzd (foto) rechizite pentru copii vulnerabili din brateiu și buzd (foto)

Ultima oră