medieșeanca andreea dragoman, în optimi la europeanul de tenis de masă
foto Federația Română de Tenis de Masă / Facebook

Performanțe remarcabile pentru România la Campionatul European Individual de tenis de masă 2024. Tricolorele s-au calificat la Linz, Austria, calificându-se în faza optimilor de finală la simplu și în sferturile de finală la dublu feminin.

medieșeanca andreea dragoman, în optimi la europeanul de tenis de masă

Sâmbătă, de la 11.00, Adina Diaconu și Bernadette Szocs se vor duela în sferturile de finală ale probei de dublu feminin, alături de partenerele lor, Maria Xiao (Spania), respectiv Sofia Polcanova (Austria), informează Agenția Națională pentru Sport, scrie Mediafax.

Tot sâmbătă, Bernadette Szocs, Andreei Dragoman și Elizabetei Samara vor intra în concurs în optimile de finală ale probei de simplu feminin, conform programului de mai jos:

Bernadette Szocs – Linda Bergstrom (Suedia), ora 12:30

Andreea Dragoman – Jia Nan Yuan (Franța), ora 12:30

Elizabeta Samara – Sabine Winter (Germania), ora 13:20.

Bernadette Szocs își continuă parcursul fără să cedeze vreun set, învingând-o pe Annett Kaufmann (Germania) cu 4-0, Andreea Dragoman a câștigat cu 4-1 în fața Giorgiei Piccolin (Italia), iar Elizabeta Samara s-a impus cu 4-1 împotriva Solomiyei Brateyko (Ucraina).

Adina Diaconu a avut un meci intens contra Mariei Xiao (Spania), dar scorul i-a fost nefavorabil: 2-4.

Din păcate, calificați printre primii 32 de jucători pe tabloul de simplu, Ovidiu Ionescu și Eduard Ionescu au pierdut în turul recent încheiat meciurile de simplu, iar la dublu masculin, Ovidiu și partenerul său Alvaro Robles (Spania) au fost eliminați după o luptă strânsă cu favoriții 1 ai competiției, frații Lebrun din Franța.

Ultima oră