carambol de peste 20 de mașini pe o autostradă din polonia soldat cu patru morți

Un grav accident rutier a avut loc vineri, 18 octombrie, în jurul orei 23:15, pe autostrada S7, în apropierea satului Borkowo, Polonia, soldându-se cu patru decese și 12 persoane grav rănite.

carambol de peste 20 de mașini pe o autostradă din polonia soldat cu patru morți

Incidentul a implicat 22 de vehicule, dintre care mai multe au luat foc în urma impactului, fiind complet distruse de flăcări, scrie Digi24.

Poliția a raportat că, în total, 18 persoane au fost afectate de accident, inclusiv copii. Unele dintre decese au fost atribuite incendiului provocat de coliziune. Un bărbat de 37 de ani, șoferul unui camion, a fost arestat, fiind suspectat că a lovit o mașină din fața sa. Deși a fost testat cu un etilotest, rezultatul a fost negativ pentru consumul de alcool.

Accidentul a implicat trei camioane, iar circumstanțele exacte ale incidentului sunt încă investigate de autorități. Zona în care s-a produs accidentul face parte din centura ocolitoare de sud a Gdanskului, care este în construcție. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a clarifica toate detaliile acestui tragic eveniment.

Ultima oră