restricții în trafic duminică între sibiu și rășinari

Duminică, 20 octombrie 2024, Asociația Club Sportiv Aria pentru Sport va organiza prima ediție a competiției cicliste de masă „Criteriul Toamnei”, un eveniment care va reuni la start peste 400 de participanți din întreaga țară. Cursa ciclistă va avea loc pe un traseu de 19 km, pornind de pe Calea Poplăcii din Sibiu și trecând prin localitățile Poplaca și Rășinari, cu sosirea la Hotelul Hilton din zona Dumbrava Sibiului.

restricții în trafic duminică între sibiu și rășinari

Concurenții vor pleca de pe Calea Poplăcii, la ieșirea din Sibiu, în zona Inspectoratului Județean de Jandarmi, urmând traseul DJ 106 R – DJ 106 D – Poplaca – DJ 106 A – Rășinari și terminând cursa la Muzeul Satului, lângă Hotel Hilton.

Pentru siguranța participanților, circulația rutieră pe acest traseu va fi restricționată în anumite intervale orare. Astfel, duminică, 20 octombrie, șoferii trebuie să țină cont de următoarele restricții:

Restricții de circulație:

  • Între orele 09:00 – 10:00: Drumul județean DJ 106 D va fi închis pe tronsonul dintre podul peste râul Șteaza din Rășinari și Poplaca, inclusiv DJ 106 R, până în cartierul Valea Aurie, la intersecția cu strada Calea Poplăcii. Aceeași restricție se aplică și pe sensul invers, din Sibiu – Valea Aurie către Poplaca.
  • Între orele 10:00 – 11:00: Traficul va fi oprit pe tronsonul dintre Hotel Hilton din Dumbrava Sibiului și DJ 106 A, în direcția Păltiniș, până la intersecția cu DJ 106 D, la Rășinari.

Variante ocolitoare pentru șoferi:

  • Sibiu – Cristian: Drumul Național DN 1 până la Cristian, apoi pe DJ 106 E spre Orlat și Mărginimea Sibiului.
  • Orlat – Gura Râului: Drumul DJ 106 M.
  • Spre Păltiniș: Drumul DJ 106 J, pe Valea Mărăjdiei.

Organizatorii au luat măsuri suplimentare pentru a asigura siguranța cicliștilor și pentru a minimiza impactul asupra traficului rutier din zonă. Totodată, conducătorii auto sunt rugați să urmeze indicațiile echipelor de dirijare a traficului și să manifeste răbdare în zonele afectate.

Ultima oră