decizie majoră la școala din sibiu în care un elev a fost sechestrat de colegi în baie

Un elev de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu a fost sechestrat și șicanat de alți trei copii, în baia unității de învățământ. În urma acestui episod, la propunerea părinților, conducerea școlii a luat o decizie importantă pentru a preveni faptele de violență. 

decizie majoră la școala din sibiu în care un elev a fost sechestrat de colegi în baie

Un elev din clasa a V-a de la Școala „Nicolae Iorga” din Sibiu a fost victima unui act de bullying în incinta unității de învățământ. Trei colegi l-au închis în baie și l-au percheziționat, amenințându-l că îl vor agresa. Incidentul a fost descoperit de conducerea școlii, iar cazul a fost apoi raportat autorităților. 

Citește și: Copil hărțuit de 3 colegi într-o școală din Sibiu. L-au percheziționat și l-au amenințat în baie că îl bat

În urma acestui episod, au avut loc o serie de întâlniri cu părinții elevilor implicați, cu poliția, cât și cu reprezentanții școlii. Reprezentanții părinților au propus ulterior conducerii unității de învățământ să fie montate camere de supraveghere pe holul băii, în zona chiuvetelor, pentru a preveni astfel de fapte de violență în viitor. 

Vă reamintim că polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare. Oamenii legii desfășoară în mod constant activități pentru prevenirea faptelor de acest gen în școli. În perioada următoare, vor urma noi sesiuni cu elevii implicați în acest eveniment.

Ultima oră