cluburile sportive din sibiu invitate să propună sportivi de performanță. primăria vrea să-i premieze

Sportivii de performanță din municipiul Sibiu vor fi premiați de Primărie. Cluburile sunt invitate, în acest sens, să facă propuneri de sportivi, echipe, dar și antrenori sibieni care au onorat orașul prin rezultatele obținute în acest sezon competițional. 

cluburile sportive din sibiu invitate să propună sportivi de performanță. primăria vrea să-i premieze

Primăria Sibiu pregătește premierea celor mai buni sportivi și antrenori sibieni, precum și a celor mai bune echipe sportive din Sibiu, după evaluarea activității din anul 2023 sau sezonul competițional 2022-2023. „Începând de luni, 21 octombrie, cluburile sunt invitate să facă propuneri de sportivi, echipe și antrenori sibieni care, prin rezultatele obținute, au onorat Sibiul și sportul pe care îl practică”, se arată într-un anunț publicat pe site-ul primăriei.

Cluburile vor completa un formular care poate fi descărcat pe următorul link: https://www.sibiu.ro/new/pdf/PMS_Formular_de_inscriere_premiere_sportivi.docx. În completarea formularului trebuie avute în vedere criteriile stabilite prin HCL 416/2019, completat și modificat prin HCL 122/2023 și HCL 321/2024.

Formularele astfel completate se vor trimite pe adresa premieresportivi@sibiu.ro sau se vor depune în format tipărit la registratura Primăriei Sibiu din Piața Mică, nr. 25, et. 2, camera 201-203, până în data de 11 noiembrie, ora 15:00.

Formularele depuse vor fi apoi verificate de o comisie alcătuită din consilieri locali și un reprezentant al Primăriei Sibiu, vor fi acordate punctaje în conformitate cu criteriile aprobate prin Regulament și se va alcătui o listă cu cei care vor fi premiați în cadrul unei festivități care va fi organizată de Primăria Sibiu, la o dată care va fi anunțată ulterior.

„Pe lângă diplome și recunoașterea publică a performanței acestor sportivi, se vor acorda în cadrul acestei festivități și premii, cuantumul fiecărui tip de premiu fiind stabilit tot prin HCL 122/2023. Spre exemplu, cea mai bună echipă de seniori va primi un premiu de 13.000 de lei, iar cel mai bun sportiv senior va fi premiat cu 4.000 de lei”, se mai arată în anunț.

Ultima oră