un fost jucător de la fc hermannstadt a cerut falimentul clubului

Fostul jucător al FC Hermannstadt, Cristi Bărbuț (29 ani) a cerut în instanță falimentul clubului pentru restanțe financiare de câteva mii de euro, dar Tribunalul Sibiu i-a respins solicitarea. 

un fost jucător de la fc hermannstadt a cerut falimentul clubului

FC Hermannstadt este în insolvență din 2021 și urmează planul de reorganizare admis de Tribunal, sub supravegherea unui administrator judiciar.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Conform Fanatik, mijlocașul dreapta Cristian Bărbuţ a cerut în instanță falimentul grupării din Sibiu pentru restanțe financiare de câteva mii de euro. Bărbuţ a jucat sporadic la Hermannstadt, în perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, după care acordul a fost reziliat amiabil.

Tribunalul Sibiu a anunțat decizia: ”Respinge cererea creditorului Bărbuţ Cristi-Marian de deschidere a procedurii falimentului debitoarei Asociaţia Fotbal Club Hermannstadt. Respinge cererea creditorului de obligare a debitoarei la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în 7 de zile de la comunicarea hotărârii realizată prin publicarea în BPI. Pronunţată, astăzi, 16.10.2024, soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.

Cristi Bărbut a precizat pentru Fanatik că litigiul cu FC Hermannstadt a fost stins: ”Mi-au dat banii. Nu era o sumă mare. Dar a rămas cererea pentru că nu au plătit cheltuielile de judecată.”

CITEȘTE ȘI: Fost jucător la FC Hermannstadt, victimă a țepelor imobiliare de la Nordis

Același jucător a căzut victimă țepelor imobiliare de la Nordis, plătind circa 60.000 de euro pentru un studio în clădirea 1 a Hotelului Nordis din Mamaia, fără a intra în posesia acestuia.

Cererea de faliment depusă de Cristi Bărbuț a fost cumva surprinzătoare, în condițiile în care gruparea FC Hermannstadt a anunțat în februarie că rezilierea s-a făcut pe cale amiabilă.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Cristi Bărbuț a mai jucat la ACS Poli Timișoara, Universitatea Craiova, Sepsi și SSU Poli Timișoara. Fotbalistul are 250 de meciuri jucate în Superliga, a marcat 15 goluri și a dat 26 de pase decisive.

Actualmente, mijlocașul dreapta evoluează la Unirea Slobozia.

un fost jucător de la fc hermannstadt a cerut falimentul clubului

Ultima oră