scandal la sângătin. tânăr reținut de poliție după ce a snopit în bătaie doi localnici

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Sângătin, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Incidentul a avut loc în noaptea de 14 octombrie 2024, în jurul orei 00:20, când tânărul, aflat sub influența alcoolului, a atacat doi bărbați, localnici, în vârstă de 60 și 26 de ani, pe fondul unor divergențe mai vechi.

scandal la sângătin. tânăr reținut de poliție după ce a snopit în bătaie doi localnici

Agresiunea s-a petrecut în mediul stradal, în localitatea Sângătin, iar polițiștii au intervenit rapid pentru a clarifica situația. În urma audierilor și a probatoriului administrat, tânărul a fost reținut și transportat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Astăzi, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii a două fapte de lovire sau alte violențe.

Dosarul penal este în curs de soluționare, iar autoritățile colaborează îndeaproape pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Ultima oră