muncitor în stare de inconștiență după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. a fost chemat elicopterul smurd (update)

Un muncitor care efectua lucrări la un șanț în orașul Dumbrăveni, din județul Sibiu, a rămas blocat sub un mal de pământ. Omul a fost extras de echipajele venite în sprijin, dar a suferit un stop cardio-respirator. Salvatorii au început manevrele de resuscitare, solicitând un elicopter SMURD în zonă. 

muncitor în stare de inconștiență după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. a fost chemat elicopterul smurd (update)

UPDATE 2

Polițiștii au deschis un dosar penal în urma accidentului de muncă de la Dumbrăveni.

„În timp ce efectua lucrări de montare a unor conducte de canalizare, în tranşee, din cauze care urmează a se stabili, un bărbat a fost surprins de surparea unui mal al şanțului în care se afla. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale prezente la fața locului, bărbatul, în vârstă de 57 de ani, domiciliat în Bazna, a decedat. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii accidentului de muncă”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

UPDATE 1

Din nefericire, bărbatul a decedat. „În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale prezente la fața locului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare astfel medicul de pe echipajul elicopterului SMURD a declarat decesul acestuia”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mai multe echipaje SMURD și de Ambulanță au intervenit, joi dimineață, în Dumbrăveni pe strada Dobrogeanu Gherea pentru a salva un bărbat surprins de un mal de pământ în timpul unor lucrări de săpare a unor șanțuri.

„La fața locului intervin o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ”, au informat reprezentanții ISU Sibiu.

muncitor în stare de inconștiență după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. a fost chemat elicopterul smurd (update)

Potrivit salvatorilor, persoana a fost extrasă în scurt timp, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 57 de ani, care a suferit o fractură la picior. Ulterior extragerii acesta a suferit un stop cardio-respirator, la acest moment aplicându-se manevre de resuscitare.

La fața locului va interveni și elicopterul SMURD Tg. Mureș.

Intervenția este în desfășurare, revenim cu detalii.

Sursa foto: ISU Sibiu

Ultima oră