”măldă” pune degetul pe rană în cazul a 2 jucători importanți de la fc hermannstadt: ”ne-au fost propuși...”
Foto: FC Hermannstadt

Înaintea jocului de vineri de la Buzău, cu Gloria, antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a discutat și situația jucătorilor împrumutați de la alte cluburi. 

”măldă” pune degetul pe rană în cazul a 2 jucători importanți de la fc hermannstadt: ”ne-au fost propuși...”

Împrumutat pentru un sezon de la Universitatea Craiova, Jovan Markovic a avut ghinion și s-a accidentat după doar două jocuri, fiind operat la genunchi. În schimb, fundașul dreapta împrumutat de la FCSB, ghanezul Nana Antwi (24 ani) nu aduce deocamdată un plus. Pe același post cu ghanezul mai este și Căpușă, dar poate juca și Oroian.

YouTube video

”Sunt jucători împrumutați, ne-au fost propuși, i-am dorit, acum oscilează în evoluții… Vorbim de Nana Antwi, pentru el a jucat, Markovic este accidentat. Nana a jucat, a făcut și meciuri bune, arată poate mai mult, ne poate ajuta și sunt sigur ne va ajuta. Dar e adevărat, prima repriză cu Sepsi n-a fost una inspirată pentru el, de aceea l-am și schimbat, a intrat Oroian, care din punct de vedere al fazei de atac a fost bine, mai puțin pe defensivă la acea situație, pentru a ieșit un penalty. Chiar dacă a fost ușor acordat, asta e viața, trebuie fie un pic mai mai inspirat acolo, pentru nu poți ataca decisiv, pentru este riscul mare, mai ales există și VAR. Până la urmă sunt profesioniști, indiferent sunt jucători împrumutați, vin crezând au șanse mai mari joace. Și e adevărat, în mintea lor, dar există o concurență. Eu bucur există concurență și fiecare jucător trebuie lupte pentru postul de titular” a declarat Marius Măldărășanu într-o conferință de presă. 

”Să nu stea în zona de confort”

Antrenorul Marius Măldărășanu își dorește ca fiecare jucător să iasă din zona de confort și să lupte pentru postul de titular. ”Apar nemulțumiri și vreau fie jucători nemulțumiți, nu se plafoneze, nu se mulțumească cu puținul și să stea într-o zonă de confort. A fost bine până la meciul cu Petrolul din toate punctele de vedere, ca și atitudine, ca și dorință a fiecărui jucător, de a-și câștiga poziția în teren. Dar, au venit aceste două meciuri care, repet, sunt meciuri grele, rezultate urâte, dar care nu trebuie ne doboare în totalitate. E normal fim un pic jos și din punct de vedere al moralului, însă am spus-o, depinde de ei, depinde de ei, pentru sunt aceiași jucători” a mai declarat Marius Măldărășanu. 

Gloria Buzău și FC Hermannstadt vor deschide vineri etapa a 13-a din Superliga de pe poziții din subsolul clasamentului Superligii. Sibiul caută revirimentul după două rezultate dezastruoase, care au inflamat atmosfera la club și au pus sub semnul întrebării rămânerea antrenorului Marius Măldărășanu. Buzăul este ultima clasată, cu zece puncte, dar dă semne de reviriment după venirea pe bancă a lui Eugen Neagoe. Cele două echipe s-au duelat o singură dată, în 2021, în Liga 2, când Sibiul s-a impus acasă cu 2-1.

Patru meciuri fără victorie au sibienii, astfel că jocul de vineri poate fi crucial pentru viitorul lui Măldărășanu pe banca lui FC Hermannstadt. Trupa de pe Cibin a adunat un singur punct în deplasare în acest campionat, după un meci cu UTA, scor 1-1, amintind de evoluțiile slabe din sezonul trecut.

”măldă” pune degetul pe rană în cazul a 2 jucători importanți de la fc hermannstadt: ”ne-au fost propuși...”

 

Ultima oră