dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul muncitorului decedat la dumbrăveni

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului decedat joi la Dumbrăveni după ce a rămas blocat sub un mal de pământ în timp ce efectua săpături la șanțuri. 

dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul muncitorului decedat la dumbrăveni

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au intervenit în localitate, unde, în jurul orei 11:06, prin apel 112, a fost sesizată producea unui accident de muncă. Un bărbat din Bazna, care efectua săpături la șanțuri, a rămas blocat sub un mal de pământ. Salvatorii au reușit să îl extragă din șanț, dar a intrat în stop cardio-respirator, decedând la scurt timp.

„În timp ce efectua lucrări de montare a unor conducte de canalizare, în tranşee, din cauze care urmează a se stabili, un bărbat a fost surprins de surparea unui mal al şanțului în care se afla. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale prezente la fața locului, bărbatul, în vârstă de 57 de ani, domiciliat în Bazna, a decedat. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii accidentului de muncă”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră