sibian de 24 de ani, reținut pentru furt din magazine
foto: arhivă

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Sibiu, a fost reținut după ce a furat în mod repetat din mai multe societăți comerciale.

”La data de 15 octombrie, în urma activităților specifice desfăşurate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu într-un dosar penal ce viza săvârșirea a 4 infracțiuni de furt, toate comise în municipiul Sibiu, a fost identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr, bănuit de săvârșirea acestor fapte. 

sibian de 24 de ani, reținut pentru furt din magazine

În perioada 02.07 – 16.09.2024, tânărul în vârstă de 24 de ani, este bănuit că ar fi sustras diverse bunuri din 3 societăți comerciale din municipiul Sibiu, dar și o sumă de bani din plasa unei persoane fizice. 

În cursul zilei de ieri, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, iar la aceeași dată a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. ” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. 

Ultima oră