cisnădian trimis în judecată după ce a încercat să-și violeze nepoata de 13 ani
foto: arhivă

Un individ din Cisnădie a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol. 

cisnădian trimis în judecată după ce a încercat să-și violeze nepoata de 13 ani

Un caz șocant a avut loc, în vara anului 2022, în orașul Cisnădie din județul Sibiu. Un bărbat, adult în toată regula, a încercat să o violeze anal pe nepoata lui de 13 ani. Potrivit informațiilor făcute publice de instanța de judecată, fata se afla în grija individului. 

„S-a reținut în actul de sesizare că inculpatul, în luna august 2022, în timp ce se afla la domiciliul său din Cisnădie, a încercat să întrețină un act sexual anal cu persoana vătămată în vârstă de 13 ani, nepoata sa, care petrecea noaptea în locuința sa și se afla sub supravegherea sa, profitând de imposibilitatea sa de se apăra sau de a-și exprima voința, act sexual care însă nu s-a consumat”, potrivit informațiilor publicate pe rejust.ro.

După mai bine de doi ani de la comiterea faptei, bărbatul a fost trimis în judecată în stare de libertate. Inculpatul nu a formulat cereri și excepții cu privire la legalitatea sesizării instanței, a probelor și a actelor de urmărire penală.  

Ultima oră