antrenorul lui fc hermannstadt, mesaj important pentru acționarul ștefan băcilă: ”nu e normal...suntem oameni” (video)

După rezultatele dezastruoase cu Petrolul și Sepsi, antrenorul de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu spune că nu a fost nicio ședință cu conducerea clubului.

antrenorul lui fc hermannstadt, mesaj important pentru acționarul ștefan băcilă: ”nu e normal...suntem oameni” (video)

FC Hermannstadt traversează momente dificile după ultimele rezultate, 1-4 cu Petrolul și 0-4 cu Sepsi, care au coborât echipa pe locul 13, iar jocul nu a dat speranțe de play-off. Tehnicianul spune că momentul nu e deloc ușor de gestionat.

YouTube video

”N-a fost nicio discuție. N-a venit nimeni la noi, suntem doar noi, staff-ul și jucătorii. Nu e ușor de gestionat acest moment. Este clar trebuie să-l facem împreună, dar asta este viața. Încerc fac maxim sau cel puțin încerc fac tot ceea ce depinde de mine acum. Normal facem greșeli, suntem oameni” a declarat Măldărășanu miercuri, într-o conferință de presă. 

”A spus lucruri la cald”

Acționarul principal al clubului, Ștefan Băcilă a anunțat că se retrage de la echipă, iar tehnicianul spune că a avut și el astfel de porniri și speră ca patronul de la Terra Building să revină asupra deciziei. Măldărășanu a subliniat că nu a părăsit echipa nici la greu, când a fost situația depunctării, nici când a primit oferte mai bune. 

”Am mai declarat că nu e normal ca Ștefan Băcilă să se renunțe, asta este părerea mea. A spus câteva lucruri la cald, a doua zi după meciul cu Sepsi a dat interviul, dar sper să nu se întâmple. El trebuie să iasă, să spună exact ce vrea să facă, noi trebuie să ne vedem de treabă. Am muncit până acum la fel, aceiași băieți sunt, depinde doar de ei. Tot timpul, postul unui antrenor este amenințat. Te țin rezultatele ca antrenor, sunt conștient de lucrul ăsta. Nu sunt genul care ține cu dinții, dar știu foarte bine am pus foarte mult suflet în toată această perioadă. N-am plecat la greu, n-am plecat la bine, chiar dacă îmi era mie bine, n-am plecat. Acum, clar că nu este o situație ușoară. Câteodată îți vine te lași, asta este realitatea. Dar cum și lui Ștefan i-a apărut așa gândul acesta vrea renunțe, și nouă, ca antrenori, sunt situații în care îți vine te lași, pentru este tensiune mare, presiune mare, este stres mult. Nimeni nu te respectă și atunci încercăm fim un pic mai mai detașați. Eu, cel puțin, mă detașez pentru știu muncesc și fac tot ce pot ca câștig” afirmă tehnicianul trupei de pe Cibin. 

”Suntem foarte expuși”

Marius Măldărășanu le cere jucătorilor săi să comunice mai bine în teren. ”Mi-aș fi dorit fim în primele șase încă de la început până la finalul regular, dar din păcate, suntem în subsolul clasamentului. Este o perioadă dificilă, dar suntem așa inconstanți ca evoluții. Nu e ușor, dar în primul rând depindem de jucători. Avem jucători cu experiență, le-am și spus vreau mai multă implicare a celor mai vârstnici în viața echipei, pentru avem nevoie de mai multă comunicare. Suntem foarte expuși pentru sunt spații foarte mari în anumite momente și orice jucător din spate care vede bine jocul, trebuie vorbească cu cel din fața lui, plecând de la portar. Și aici noi suferim, la comunicare, însă nu este ușor, pentru asta o ai sau nu ai. Este greu ca noi inducem unui jucător fie foarte vorbăreț, pe fondul unui efort mare în timpul unui joc, dar trebuie o fac” a mai spus antrenorul lui FC Hermannstadt. 

Tehnicianul are contract cu clubul de pe malul Cibinului până în vara viitoare. Fiecare parte, dacă vrea să rezilieze acordul trebuie să achite despăgubiri financiare.

Ultima oră