accident pe mihai viteazu. un minor pe motociclu rănit

În dimineaţa de 16 octombrie, în jurul orei 07:30, pe bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un motociclu. Incidentul s-a soldat cu rănirea unui tânăr de 16 ani, care se afla pe trotinetă.

accident pe mihai viteazu. un minor pe motociclu rănit

Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, a declarat că, din primele cercetări, polițiștii rutieri au stabilit că un bărbat de 45 de ani din Sibiu, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu motociclul condus de un minor de 16 ani. „ Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiu, în care sunt implicate un autoturism și un motociclu.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că, pe fondul unor cauze ce urmează a fi cert stabilite, șoferul unui autotutism, sibian în vârstă de 45 de ani, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un minor, de 16 ani, sibian. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 16 ani. Fără mari probleme de trafic.Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri.”

Echipajele de urgență la fața locului

Slt. Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, a declarat: ,,Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență, în jurul orei 07:30 pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu la un accident rutier. În urma acestuia, un minor de 16 ani a avut nevoie de asistență medicală, acesta a suferit un traumatism la picior și a fost transportat la CPU Luther conștient. „

Ultima oră