a murit un fost jucător de la csu sibiu. darius avea doar 24 de ani
Fost junior la BC CSU Sibiu, Darius Vintilă s-a stins din viață la doar 24 de ani, răpus de o boală nemiloasă. 
După ce s-a remarcat timp de 10 ani la juniorii BC CSU Sibiu, Darius Vintilă a încetat din viață la doar 24 de ani, măcinat de o boală cruntă. Darius a făcut parte din generația născută în anul 2000 și pregătită de antrenorul Alex Kovacs. Are la activ o medalie de bronz la U 16 cu echipa sibiană, dar și două medalii de aur cu CSU 2 Sibiu. După încheierea junioratului, a renunțat la baschetul de performanță și a mers la Facultatea de Inginerie – Instalații pentru Construcții din Capitală. A cochetat o bună perioadă și cu modellingul. Apoi, cu un an în urmă, Alex a participat și la emisiunea ”Chefi la cuțite”.

YouTube video

Fostul său antrenor de la juniorii CSU, Alex Kovacs deplânge dispariția prematură a lui Darius. ”Dragul nostru Darius, drum lin spre Împărăția lui Dumnezeu, aici pe pământ, de când ai bătut prima dată mingea în sala de antrenament, am văzut copilul ambițios, curajos, vesel, energic, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu încrezător! Nu există cuvinte prin care să ne exprimăm dragostea și respectul față de tine, copil drag și bun! Îți mulțumesc pentru toate gândurile bune și mesajele pe care ni le-ai transmis de-a lungul anilor! Îngerii îți vor fi de acum încolo mereu aproape! Semnat: antrenorul tău sau cum îți plăcea ție să spui, al doilea tată, Alex Kovacs! Rămas bun, numărul 1”  este mesajul postat de fostul său antrenor. 
a murit un fost jucător de la csu sibiu. darius avea doar 24 de ani
”Vei rămâne mereu parte din echipa noastră”
Tragica veste a fost anunțată și pe pagina oficială a CSU Sibiu. ”Cu inima încărcată și mult prea devreme ne luăm rămas-bun de la Darius Vintilă, fost junior al echipei CSU Sibiu. Vestea prematură ne-a cutremurat și nu ne rămâne decât să te păstrăm în gând și-n amintiri, plin de emoție și cu o energie aparte, așa cum ai jucat fiecare meci. Gândurile noastre sunt îndreptate spre familie și cei apropriați în aceste momente imposibile de imaginat. Darius a făcut parte din echipa generației 2000, antrenată de la Alex Kovacs. Odihnește-te în pace, Darius Vintilă! Vei rămâne mereu parte din echipa noastră” a anunțat clubul BC CSU Sibiu pe pagina oficială.
a murit un fost jucător de la csu sibiu. darius avea doar 24 de ani

Ultima oră